Paini

Meillä on mahdollista harrastaa aina vaippaikäisestä taaperosta aikuisikään saakka. Painiryhmiä on viisi, ikäluokkien ja taitotason mukaisesti.
Haluamme myös antaa mahdollisuuden nuorille urheilijoille menestyä, seurastamme löytyykin jo olympiavoittajia sekä MM - ja SM tasolla menestyneitä painijoita.

(kuvaaja Kari Isokoski)

Meidät löydät myös Facebookista & Instagramista!
@muhoksenvoitto

Valmennusryhmät

Nallepaini:
Keskiviikkoisin klo 17-18
Reetta Savolainen ja Jussi Turunen

Nallepaini on nimensä mukaisesti suunnattu perheen pienimmille. Tämä ryhmä liikuttaa taaperoita yhdessä vanhempien kanssa.

Nassikat:
Sunnuntaisin klo 17.30-18.30
Antti Kukkonen

Tähän ryhmään olisi tervetullut 1-2 vanhemmistakin ohjaamaan lapsia avuksemme. Näistä sovittava valmentaja kanssa etukäteen.

Nassikat ovat noin 6-8 vuotiaita painijoita. Harjoituksissa leikitään, liikutaan, pidetään hauskaa ja tutustutaan painin alkeisiin. Viikottaisissa harjoituksissa nassikat oppivat asioita joita ei koulussa opeteta. Näillä pienillä paranee koordinaatio, liikkuvuus ja kehonhallinta huimasti.
Nassikat voivat jo osallistua kilpailuihin (lisenssipainijat).

Väliryhmä:
Maanantaisin klo 17-18
Tiistaisin klo 18-19.30
Torstaisin klo 17-18

Jonna Hirvonen, Marja Näppä ja Antti Rasinkangas

Väliryhmässä on 7-11 vuotiaita painijoita. Harjoitukset monipuolistuvat ja mukaan tulevat lihasvoimaharjoitteita. Väliryhmäläiset voivat osallistua jo kilpailuihin (lisenssipainijat). Tässä ryhmässä kilpaillaan mahdollisesti useampi vuosi ja noustaan tason mukaan kilparyhmään.

Kilparyhmä:
Maanantaisin klo 18-20
Tiistaisin klo 18-20
Keskiviikkoisin klo 18-20
Torstaisin klo 18-20
Perjantaisin klo 16.30-18
Sunnuntaisin klo 18.30-20

Antti Rasinkangas

Kilparyhmässä on noin 12-18 vuotiaita sekä aikuisia painijoita. Ryhmässä ovat ne painijat jotka ovat tietojen ja taitojensa puolesta valmiita kovempiin harjoituksiin ja suunnitelmalliseen kilpailemiseen. Ryhmän oleelliseen toimintaan kuuluu myös kotona tehtävät omatoimiset treenit. Harjoitukset ja kilpaileminen ovat tavoitteellista.
Kilparyhmä harjoittelee päivittäin.