Paini

Meillä on mahdollista harrastaa aina vaippaikäisestä taaperosta aikuisikään saakka. Painiryhmiä on neljä, ikäluokkien ja taitotason mukaisesti.
Haluamme myös antaa mahdollisuuden nuorille urheilijoille menestyä, seurastamme löytyykin jo olympiavoittajia sekä MM - ja SM tasolla menestyneitä painijoita.

Kalle Mäkisen muistopainit 10.9.2022 Turussa.

Muhoksen Voiton Tuomas Plaketti palkittiin pronssilla.

Meidät löydät myös Facebookista & Instagramista!
@muhoksenvoitto

Tapsan painit 10.9.2022.

Vilho Schmitt palkittiin seuran kiertopalkinnolla kisojen parhaana poikapainijana.
Kisojen paras oli Haaparannasta Noel Huhta. Parhaana tyttöpainijana palkittiin Milja Tihinen.

Valmennusryhmät

Nallepaini:
keskiviikkoisin klo 17-18

Valmentaja: Anu Huusko ja Silja Hanhisuanto

Nallepaini on nimensä mukaisesti suunnattu perheen pienimmille. Tämä ryhmä liikuttaa taaperoita yhdessä vanhempien kanssa.

Syyskausi 40 € / aikuinen ja lapsi. Sisältää 10 treenikertaa.

Aloitus keskiviikkona 28.9.2022 Tähtiareenan painisalissa.

Nassikat:

Huomio! Nassikkapainin treeniaika muuttuu TIISTAILLE klo 17-18

Eli seuraavat harjoitukset ovat 20.9.2022!

Tervetuloa mukaan, uusia mahtuu vielä! Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Nassikkapaini sopii hienosti tytöille ja pojille; siellä harjoitellaan monipuolisesti kehonhallintaa, ketteryyttä, liikkuvuutta, keskittymistä ja sosiaalisia taitoja ryhmässä leikin ja pelien avulla. Painimiseen ja kontaktiin lajissa tutustutaan lasten tahtiin.

Varusteiksi riittää verkkarit ja t-paita, sukat. Janojuomaksi vesipullo. Vanhempi voi jäädä seuraamaan ensimmäisten harjoituksien ajaksi tai olla lapsen apuna harjoituksessa alkuun. Tutustuminen on maksutonta, eli kahdesta ensimmäisestä kerrasta ei veloiteta mitään.

Valmentajana: Antti Kukkonen ja Silja Hanhisuanto.

Ilmoittautuminen paikan päällä.

Väliryhmä:

maanantaisin klo 17-18
tiistaisin klo 18-19.30
torstaisin klo 17-18

Tiistaisin väliryhmä ja kilparyhmä treenaavat samaan aikaan, toinen ryhmä puntilla ja toinen treenisalilla.

Valmentajat: Silja Hanhisuanto ja Mia Rasinkangas

Väliryhmässä on 7-11 vuotiaita painijoita. Harjoitukset monipuolistuvat ja mukaan tulevat lihasvoimaharjoitteita. Väliryhmäläiset voivat osallistua kilpailuihin (lisenssipainijat). Tässä ryhmässä kilpaillaan mahdollisesti useampi vuosi ja noustaan tason mukaan kilparyhmään.

Kilparyhmä:

maanantaisin klo 18-20
tiistaisin klo 18-20
keskiviikkoisin klo 18-20
torstaisin klo 18-20
perjantaisin klo 17-19.30

Valmentajat: Mikael Lindgren ja Veikko Seppänen

Kilparyhmässä on noin 12-18 vuotiaita sekä aikuisia painijoita. Ryhmässä ovat ne painijat jotka ovat tietojen ja taitojensa puolesta valmiita kovempiin harjoituksiin ja suunnitelmalliseen kilpailemiseen. Ryhmän oleelliseen toimintaan kuuluu myös kotona tehtävät omatoimiset treenit. Harjoitukset ja kilpaileminen ovat tavoitteellista.
Kilparyhmä harjoittelee päivittäin.